Hoe een ernstig vervuilde woning ontruimen?

 

 

 

Als een woning erg is vervuild, is het erg lastig om de woning zelf te ontruimen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een vochtprobleem in de kelder, waardoor veel ruimtes in het huis schimmel en vochtplekken vertonen. Hoe kun je het beste een ernstig vervuilde woning ontruimen?

Specialist schiet te hulp

Als je te maken hebt met een ernstig vervuilde woning, is het verstandig om de ontruiming over te laten aan een ontruimingsbedrijf. Via CJS kom je terecht bij een erkend ontruimingsbedrijf die al jarenlang ervaring hebben met allerlei soorten ontruimingen. Voor hun is een ernstig vervuilde woning geen probleem. Zij hebben erg veel ervaring, waardoor zij in staat zijn om elke ontruiming snel en vakkundig af te handelen. Jij kunt je bezig houden met allerlei andere belangrijke zaken, terwijl het ontruimingsbedrijf bezig gaat met het plannen van de ontruiming.

Woning ontruimen

Het ontruimingsbedrijf kan je helpen met het ontruimen van de woning. Zij zorgen ervoor dat alles netjes en snel uit huis wordt gehaald. Het ontruimen zal jou erg veel tijd kosten, maar het personeel van een ontruimingsbedrijf weet precies waar ze moeten beginnen. Voordat je het weet zijn ze al klaar met de ontruiming. Het enige wat jij moet doen is het geven van instructies. De rest kun je geheel aan hun overlaten.

Herstellen en schoonmaken

CJS kan je ook helpen om de woning weer om te toveren naar de oorspronkelijke staat. Dit houdt in dat er soms zelfs vloeren verwijderd moeten worden. In overleg is het zelfs mogelijk om CJS de opdracht te geven om de vervuilde woning schoon te maken. Het is mogelijk om de muren te laten verven of een nieuwe vloer te plaatsen. Zo kan de woning uiteindelijk helemaal schoon worden opgeleverd aan bijvoorbeeld de volgende huurders van het huis.